Imbunatateste
Tesutul Facial

SingFiller

Gel Hialuronat de sodiu pentru Chirurgie Plastica

Compozitie:

HA pudr......................................20mg/ml

NaCl............................................8.5mg/ml

Na2HPO4...................................0.34mg/ml

NaH2PO4.....................................0.25mg/ml

Apa............................................completare

Descriere

SingFiller (Gel Hialuronat de sodiu) este un gel transparent si steril de Acid Hialuronic ce vine ambalat intr-o seringa Luer-Look de sticla. Continutul seringii a fost sterilizat termic umed(aburi).

Produsul este de unica folosinta. Fiecare pachet contine ac steril de unica folosinta. Informatiile despre sterilizarea si marimea acului este imprimat pe ambalaj. Numarul de unitati din pachet si volumul continut de fiecare seringa este deasemenea evidentiat pe ambalajul exterior.

Utilizare Prevazuta:

Singfiller este utilizat pentru imbunatatirea tesutului facial. Este recomandat sa se  utilizeze pentru corectarea ridurilor si pentru augumentarea buzelor dupa accidente sau traume.

Cum actioneaza?

SingFiller este un material de umplutura ce adauga volum tesutului, restaurand astfel conturul fetei si augumentarea buzelor pana la nivelul dorit de corectare. Volumul si capacitatea de ridicare vin de la abilitatea HA de atrage o mare cantitate de apa , care pe viitor va creste o data cu stabilizarea procesului. SingFiller va suferi in timp o degradare euvolemica, ceea ce inseamna ca isi va pastra volumul chiar si in timpul degradarii.

Atentie!

 • Singfiller este destinat numai utilizării ca implant intradermic.
 • Nu injectati in sistemul vascular. Ca orice dispozitiv medical injectabil, injectarea neadecvata in vasele de sange poate duce la ocluzie vasculara, ischemie sau necrozare. Aspiratia inaintea injectarii este recomandata.
 • Daca observati albirea, adica stratul superior al pielii devine albicios, injectarea trebuie oprita si se incepe masajul pielii pana ce ajunge la culoarea normala.
 • A nu se utiliza la pacientii cu tulburari de sangerare, sau pacienti care iau trombolitici sau anticoagulante
 • A nu se resteriliza produsul
 • A nu se amesteca cu alte produse inaintea injectarii dispozitivului medical.

Precautii

Consideratii generale cu privire la injectarea dispozitivului medical

 • Procedurile de injectare sunt asociate cu riscul de infectie.
 • Trebuie sa se respecte procedura tehnica aseptica pentru a se evita producerea unei infectii.
 • Precautii speciale ar trebui sa fie respectate cand se trateaza zone din apropierea implanturilor permanente sua structurilor vulnerabile cum ar fii nervi, vase de sange si alte structuri vitale.
 • A nu se utiliza in apropierea zonelor cu inflamatii, infectii sau tumori.
 • Procedurile de injectare pot duce la reactivarea infectiilor cu herpes latente.
 • La Pacientii care folosesc substante care afecteaza functia trombocitelor, ca aspirina sau medicamente antinflamatorii nesteroidiene pot, ca si cu o alta injectie, duce la cresterea echimozelor sau sangerarilor la locul injectarii.
 • Pacientii cu asteptari irealizabile nu pot fi candidati pentru tratament.
 • A nu se utiliza daca produsul din pachet este deteriorat.

Atentionari cu privire la utilizarea SingFiller

 • A nu se injecta SingFiller intr-o zona unde a fost injectat un alt implant, exceptie facand produsele din gama SingFiller.Nu trebuie injectat intr-o zona unde exista un implant neinjectabil.
 • Pacientul trebuie sa evite expunerea excesiva la razele de soare sau temperaturi foarte scazute macar pana se diminueaza umflatura si roseata.
 • Daca se aplica proceduri cu Laser sau peelinguri chimice sau orice alta procedura bazată pe răspunsul activ dermic, dupa tratamentul cu SingFiller exista un risc teoretic de a provoca reactii inflamatorii la locul implantului. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care este administrat SingFiller inainte ca pielea sa fie complet vindecata dupa astfel de proceduri.
 • SingFiller nu a fost testat pe femei insarcinate sau care alapteaza ori copii.

Reactii adverse cunoscute

 • Dupa injectarea cu SingFiller, anumite reactii comune pot sa apara. Aceste reactiii includ: eritem, umflatura, durere, mancarime, echimoze sau sensibilitate la locul administrarii. In mod normal reactiile dispar de la sine in cateva zile de la injectare pe piele, si intr-o saptamana de la injectarea in buze.

 

Reactii adverse

Cele mai comune reactii adverse raportate sunt: mancarimea, sensibilitatea, eritem, durere, umflatura raportate 1 la 10.000 sau 1 la 20.000 tratamente.

Mai putin comune reactii adverse cu o incidenta de 1:50.000  sunt infectii, reactii inflamatorii, decolorari, nodului si papule.

Cazuri rare de reactii adverse raportate sunt: puruit, reactii de hipersensibilitate, reactivarea infectiei herpetice, acne- cum ar fii leziuni,granulom, basici, vezicule, umflarea fetei, urticarie, dermatite, cicatrici sau atrofie cutanata, efecte de scurta durata, ischemie, necrozarea locului injectat si telangiectazie.

Au fost raportate simtome de inflamatie combinata cu roseata, umflaturi, sensibilitate si intarire la locul implantarii. Aceste reactii pot incepe la o scurta perioada dupa injectare sau cu o intarziere de 2-4 saptamani. Infectiile trebuie tratate daca este necesar. In anumite cazuri o cura scurta de corticosteroizi orali, pot fi eficiente pentru reducerea inflamatiei locului implantat. Pentru pacientii care au experimentat reactii adverse semnificative, trebuie sa se ia inconsiderare aceste reactii in cazul unei decizii de retratament.

Modificari de pigmentare a pielii ca urmare a unui depozit de malanina au fost observate in studii clinice pe pacientii cu piele inchisa la culoare.

Reactiile adverse trebuie raportate DISTRIBUITORULUI.

Performate

Intr-un studiu facut pe pacientii pentru corectarea santurilor naso-labiale s-a observat o imbunatarire la 6 luni dupa tratament. La reinjectarea SINGFILLER  la interval de de 4.5 luni sau 9 luni, pentru corectarea pliulilor naso-labiale, la 95% din pacienti s-a observat o imbunatatire semnificativa la 18 luni dupa tratamentul initial.

Atasarea acului la seringa

Pentru siguranta utilizarii este important ca acul sa fie corect atasat la seringa, Neatasarea corecta poate duce la separarea acului de seringa in timpul injectarii.

Folositi degetul mare si cel  aratator pentru a prinde bine corpul de sticla a seringii si adaptorul luer-look. Se prinde capacul acului cu mana cealalta. Impigeti si rotiti cu putere acul in sistemul luer-look.

Procedura de tratament

Este important pentru realizarea rezultatelor dorite sa se utilizeze tehnica corecta.inainte de prima sesiune de tratament este recomandat sa se contacteze distribuitorul pentru mai multe informatii despre tehnicile de injectare si oprtunitatile de training. SingFiller trebuie administrat numai de catre personal abilitat in conformitate de legislatia locala.

Inainte de inceperea tratamentului pacientul trebuie sa fie informat despre indicatiile de utilizare, rezultate, precautii si posibile reactii adverse. Trebuie evaluat pacientul cu privire la necesitatea acestuia de anestezie. Pentru confortul pacientului, trebuie utilizata anestezie locala sau topica locala atunci cand se trateaza ridurile. Pentru augumentarea de buze, anestezia locala.

 • Se curata zona de tratament cu o solutie antiseptica.
 • Pentru a evita ruperea acului, nu incercati sa indoiti acul.
 • Inainte de injectare se scoate aerul din seringa pana ce o mica picatura este vizibila pe varful
 • Aspirarea inaintea injectarii este recomandata
 • Se injecteaza lent in derm tragand acul inapoi folosind acul prevazut.Injectarea trebuie sa se opreasaca imediat inainte ca acul sa fie retras de tot din piele pentru a preveni scurgerea din locul injectat.
 • Pentru fiecare zona loc (pozitie) un dozaj de 2ml per sesiune de tratament este recomandata.
 • Defectele trebuie corectate, dar nu supracorectate la fiecare sesiune de tratament.
 • Locul injectat trebuie masat conform conturului din zonele invecinate.
 • Daca pielea este subtire este recomandat sa fie injectat in doua sau mai multe ocazii.
 • Dupa primul tratament este posibil sa fie necesar sa fie repetat pentru a atinge nivelul dorit de corectie.
 • In functie de efectul dorit de pacient, de gradul de conturare ar fii benefic sa se combine diferite produse din gama SINGFILLER.

Seringa si acul si orice material utilizat trebuie aruncate dupa terminarea sesiunii de tratament pentru evitarea ricului infectarii. Inalaturarea trebuie sa se faca in concordanta cu legislatia fiecarei tari.

Conditii de pastrare:

 1. Temperatura ≤30˚C, Umiditatea ≤ 80%
 2. In locuri uscate bine ventilate, fara gaze corozive.
 3. A se evita expunerea la razele soarelui si inghet.

Solicita o Oferta

Va rugam sa completati corect toate campurile de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Program Lucru

Luni - Vineri:09:00 - 18:00
Sambata:Inchis
Duminica:Inchis

Newsletter

Galerie Foto Produs

TOP